Welke vloerbekleding kiezen?

Vast tapijt, parket, vinyl vloer, linoleum, laminaat, kurkvloeren, … Een vloerbekleding kan uit verschillende materialen bestaan en zich heel uiteenlopende looks aanmeten. Om je wegwijs te maken in het zeer uitgebreide assortiment aan vloerbekleding, gieten we de mogelijkheden hier daarom even in een overzichtje. Kies daarna de meest geschikte vloerbekleding voor je huis en budget, en geniet van een mooie vloer bij je thuis!

Een vloerbekleding kan uit verschillende materialen bestaan en zich heel uiteenlopende looks aanmeten.

De meest zachte vloerbekleding

Dat is natuurlijk vast tapijt! En deze vloerbekleding is in de tapijtenspeciaalzaak van Tapiroe in overvloed te vinden… Wie op zoek is naar een zachte, kwaliteitsvolle vloerbekleding, brengt dus een bezoekje aan Tapiroe in Aarschot. Persoonlijk en professioneel advies krijgen onze klanten er zomaar bij!

 

Natuurlijke vloerbekleding

De schoonheid en rustgevende sfeer van natuur in huis halen is perfect mogelijk met een vloerbekleding als parket, linoleum en kurk. Deze vloeren beschikken elk over andere kwaliteiten en bieden ook een verschillend design. Wat ze echter allemaal gelijk hebben, is hun warme en gezellige uitstraling, waardoor deze soorten vloerbekleding erg geliefd zijn in de hedendaagse huizen. Uiteraard hebben deze vloeren nog meer te bieden, maar de natuurlijke schoonheid primeert hier wel.

Kunststof vloerbekleding

Met een vloerbekleding uit kunststof doet men absoluut ook niets mis. Ga bijvoorbeeld voor een vinyl vloer of laminaat. Deze twee soorten vloerbekleding zijn beschikbaar in talrijke kleuren en vloerimitaties. Parket en natuursteen tegels kan men met een vinyl vloer of met laminaat perfect nabootsen! Dat maakt deze soorten vloerbekleding dan ook financieel voordelig, zodat je jouw droomvloer met een beperkt budget kan leggen!

Ontdek al deze soorten vloerbekleding bij Tapiroe

Voor zachte tapijten, warme kurkvloeren of andere soorten vloerbekleding is het bij Tapiroe in Aarschot te doen. In de toonzaal tonen we onze klanten de diversiteit die er bestaat op vlak van materialen, kleuren, vormen en stijlen. Kom dus zeker langs om elke vloerbekleding van dichterbij te bekijken en te analyseren. Op deze manier leert men de verschillende soorten vloerbekleding het beste kennen. Tapiroe geeft daar ook nog eens professioneel advies bij, zodat elke klant een wijze, persoonlijke beslissing kan maken over het type vloerbekleding in huis!

Ontdek al deze soorten vloerbekleding bij Tapiroe.