Parket in huis

Met parket creëert men een sfeer van gezelligheid in huis, kiest men voor een echt natuurproduct, en voorziet men de woning van een duurzame vloer. Er zijn bovendien veel mogelijkheden op vlak van uitstraling en afwerking. Waarom is parket plaatsen verder nog zo interessant?

Kiezen uit diverse soorten parket

Massief eiken parket, samengesteld parket van bamboe, prachtig teak parket en meer: maak je keuze uit het brede assortiment aan kwaliteitsvolle parketvloeren bij Tapiroe! Voor elk huis, bureelruimte, winkel of appartement, kortom voor elk interieur zit er een geschikt parket in ons aanbod, van merken als: Habo, Holz-Bois, Lalegno, Boën en Di Legno. Er valt niet enkel te beslissen over de houtsoort waaruit de vloer gemaakt is, maar ook over de look van het parket! Zo beschikken we zowel over nieuwe en moderne parketvloeren, als over verouderde parketten. Zo’n ‘oud’ parket toont dan putjes en barstjes zodat men meteen een oude look in huis heeft! Bovendien kan men ook de afwerking en intensiteit van de kleur zelf kiezen. Kortom, een parket kopen bij Tapiroe, dat staat gelijk aan een volledig gepersonaliseerde vloer!

Kiezen uit diverse soorten parket.
Foto: Boen Benelux
Waarom kiezen voor parket?
Foto: Boen Benelux

Waarom kiezen voor parket?

Parket plaatsen in woon- of slaapkamers brengt heel wat voordelen met zich mee. Het is ten eerste een op en top natuurlijk product dat aangenaam en warm aanvoelt. Welke houtsoort men ook kiest voor een parketvloer, de warme uitstraling krijgt men er sowieso altijd bij… Daarnaast heeft parket ook een geluiddempend effect, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert en het er aangenamer vertoeven is. Wist je trouwens dat bijvoorbeeld teak parket ook waterbestendig is? Het is dus perfect mogelijk om ook in badkamers een parketvloer te plaatsen.

Ecologisch verantwoord parket

Tapiroe plaatst ook parket dat het breed erkende FSC-label draagt. Dat wil zeggen dat de vloer gemaakt is van hout afkomstig uit bossen die op verantwoorde manier beheerd worden. Vooraleer het FSC-label wordt toegekend aan een product, moet het voldoen aan enkele strikte regels. Je mag dus vertrouwen op de kwaliteit en de ecologische productie van onze parketvloeren. Bamboe parket is bijvoorbeeld het meest ecologische parket dat Tapiroe verdeelt.

 

Alles over en voor parket

Hoe zit het met het onderhoud en de prijs van parket? Gaan parket en vloerverwarming samen? En wat kan men doen als parket beschadigd of verouderd is? Als parketexpert licht Tapiroe je op deze website in over al die aspecten. Blijven er enkele parketvragen onbeantwoord? Dan neem je uiteraard even contact op met Tapiroe. We helpen elke klant graag verder in zijn of haar zoektocht naar een mooie parketvloer.