Vakkundige renovatie parket

Massief parket, samengesteld parket, eiken of bamboe parket, …: parket bestaat in diverse uitvoeringen en is dankzij zijn natuurlijke schoonheid een favoriet onder de vloeren. Het kan echter voorkomen dat parket vraagt om een onderhoudsbeurt. In dergelijke situaties biedt Tapiroe een betrouwbare, correcte renovatie. Parket herstellen, schuren, vernissen en renoveren behoort tot het takenpakket van onze ervaren plaatsers, zodat men zo snel mogelijk weer van een mooie parketvloer kan genieten…

Waarom renovatie parket?

Iedereen die parket in huis heeft, wil uiteraard dat die er zo lang mogelijk mooi blijft uitzien. Doch, door dagelijkse activiteiten kan een parketvloer er verweerd, dof en oneffen beginnen uit te zien. Het kan ook zijn dat vocht het parket doet opzwellen, waardoor er latjes loskomen of beschadigd raken. Om parket weer volledig op te knappen, kan men daarom rekenen op de professionele hersteldienst van Tapiroe uit Aarschot. Een degelijke renovatie + parket dat er weer als nieuw uitziet: dat is wat je mag verwachten!

 

Wat verstaan we onder ‘renovatie parket’?

Ga je je parket schuren, maar zie je op tegen die karwei? De parketvloer uitbreken en een nieuwe leggen? Dan kan men bij Tapiroe terecht voor een professionele renovatie.
Wat verstaan we onder ‘renovatie parket’?
Foto: Boen Benelux
Ligt er massief parket of samengesteld parket in je woon- of werkruimte?
Foto: Boen Benelux
Parket waarbij enkele latjes ontbreken, ook dan staan we voor je klaar. We maken de latjes op maat en we komen die in de vloer plaatsen. Of zijn er enkele latjes van het parket beschadigd? Dan vervangen we die zo snel mogelijk en kijken we ook meteen naar de oorzaak. Heeft waterschade ervoor gezorgd dat het parket beschadigd is, dan stellen we een offerte op voor de verzekering. We nemen onze dienst ‘renovatie parket’ dus heel serieus en willen onze klanten zo goed mogelijk verder helpen.

 

Renovatie parket in keuken, badkamer, …

Tapiroe maakt elk parket weer op en top in orde in elk type kamer. Is het massief parket in de woonkamer beschadigd? Ligt er bamboe parket in de badkamer en moet daar een latje hersteld worden? 

Of gaat het over het eiken parket in de slaapkamer? Contacteer het ervaren team van Tapiroe en wij zorgen voor een professionele renovatie! Parket krijgt een tweede leven bij ons.

 

Professionele renovatie parket

Ligt er massief parket of samengesteld parket in je woon- of werkruimte? Is het toe aan een opknapbeurt en zoek je daarvoor een expert in parket renoveren, schuren, vernissen of oliën? Dan ben je bij Tapiroe uit Aarschot aan het juiste adres. Doe een beroep op onze dienst ‘renovatie parket’ en je geniet binnen de kortste keren weer van een mooi parket bij je thuis.