Tapijt op maat

Zo zacht en zo mooi… Een tapijt op maat! Tapijten brengen gezelligheid in huis, geven een aangenaam warm gevoel onder de voeten en vormen een mooie afwerking van elk interieur. Weet je nog niet goed wat er allemaal mogelijk is wat betreft een tapijt op maat? Dan vertellen we hier in een notendop hoe tapijten op maat vorm krijgen bij Tapiroe.

Een tapijt op maat? Dat kan!

Een tapijt op maat? Dat kan!

Oosterse tapijten, handgeknoopte tapijten, design tapijten, vast tapijt, …: ze hebben elk hun eigen kwaliteiten en schoonheden. Zij die hun interieur wensen aan te kleden met een zacht tapijt op maat, kunnen terecht bij Tapiroe. Wij kunnen bepaalde handgeknoopte tapijten op maat laten maken en maken van vast tapijt een prachtig tapijt op maat! Vertel ons welk type tapijt, welke kleuren en welke vorm jouw voorkeur wegdragen, dan gaan we bij Tapiroe aan de slag. We komen daarvoor, indien gewenst, eerst persoonlijk bij je langs, meten de ruimte in kwestie op en geven ook wat advies mee over de tapijten die goed in het interieur zouden passen.

We zorgen er dan voor dat het tapijt op maat professioneel wordt vervaardigd. Bij Tapiroe kan men niet enkel terecht voor tapijten op maat voor woonkamers, slaapkamers, business ruimtes of winkels, maar ook voor trappen! Dat kan in de vorm van traplopers of vast tapijt. Een tapijt op maat laten maken, daarvoor zit men dus goed bij Tapiroe in Aarschot.

Klant geeft tapijt op maat vorm

Bij Tapiroe kiest de klant zelf hoe het tapijt op maat wordt afgewerkt. Men maakt eerst een keuze uit de diverse soorten tapijt, zoals bijvoorbeeld een handgemaakt oosters tapijt of een design tapijt, een sisal tapijt of een vast tapijt van wol of synthetisch. In deze fase kiest men dus meteen ook de motieven en kleuren die men in huis wilt. Zodra die beslissing is gevallen, gaat men over naar de afwerking. Tapiroe stelt verschillende boorden voor om bepaalde tapijten op maat mee af te werken. Men kan hier kiezen uit, onder andere, katoen, leder en linnen, waarbij de boord al dan niet wordt afgestemd op de kleur van het tapijt.

Klant geeft tapijt op maat vorm.
Allerlei soorten tapijt op maat.

Allerlei soorten tapijt op maat

Ga je voor een tapijt op maat, dan zorgt Tapiroe ervoor dat dit vloerkleed professioneel wordt gemaakt op basis van jouw wensen en interieur. Het brede assortiment aan handgeknoopte of handgeweven tapijten en vast tapijt, van merken als Perletta, Desso en Tasibel, brengt meteen al voldoende inspiratie om een interieur net die laatste persoonlijke toets te geven die het nodig heeft. Heb je nog vragen over een tapijt op maat ? Kom dan naar Tapiroe. Aarzel niet om contact op te nemen op het nummer 016/55 15 15! Of beter nog: bezoek onze ruime en gezellige winkel in Aarschot waar we je meteen persoonlijk verder helpen en je het zeer ruime aanbod en de grote stock kunnen laten zien.