Traplopers in alle stijlen en kleuren

Ziet de trap er wat versleten uit of kan die een mooie, zachte bekleding wel gebruiken? Tapiroe biedt daar een uitstekende oplossing voor: traplopers. Ze kunnen voor diverse trappen uitgewerkt worden in allerlei soorten kwaliteiten, kleuren en stijlen. Dankzij de jarenlange ervaring in de tapijtindustrie, is Tapiroe de partner bij uitstek om elk huis en trap te voorzien van een professioneel geplaatste traploper. Over de afwerking en pluspunten van traplopers kom je hieronder meer te weten.

Traplopers voor elk interieur.

Traplopers voor elk interieur

Een design, modern, klassiek of landelijk interieur? Dat speelt geen rol, want voor elk interieur heeft Tapiroe mooie traplopers in zijn aanbod. Het assortiment aan stijlen en kleuren is namelijk erg uitgebreid, zodat elkeen een uitvoering vindt naar zijn smaak. De keuze van het tapijt is één zaak, want daarnaast kan men traplopers nog op andere manieren volledig personaliseren. Zo zijn er verschillende breedtes mogelijk (waarbij de trap al dan niet zichtbaar is), en kan men kiezen voor een traploper met of zonder boord. De afwerking kiest de klant ook volledig zelf.

Wanneer men bijvoorbeeld de hechting liever niet ziet bij traplopers, is een blinde plaatsing de oplossing. Wanneer men de traploper nog dat extraatje wil geven, zijn traproedes mogelijk (i.e. staven uit koper of aluminium). Wil je liever dat de volledige treden bekleed worden? Ga dan voor vast tapijt of sisal op je trap, want ook daarvoor kan men terecht bij Tapiroe.

 

Voordelen van trapbekleding

Tapijt vormt de basis van een traploper, en dus bieden traplopers ook dezelfde kwaliteiten als tapijt. Deze trapbekleding zorgt dus onder andere voor een goede akoestiek, beperkt het gevaar van uitschuiven en is onderhoudsvriendelijk.

Tapijt vormt de basis van een traploper, en dus bieden traplopers ook dezelfde kwaliteiten als tapijt.

Net zoals tapijt, voelen ook traplopers erg warm aan onder de voeten en scheppen ze meteen een gezellige sfeer in huis. Dankzij het grote aanbod aan kleuren en stijlen kan men ze bovendien perfect afstemmen op de rest van het interieur, en zo een mooi geheel creëren dat rust en evenwicht uitstraalt. Traplopers geven met andere woorden mee een persoonlijke touch aan je interieur!

 

Moderne traplopers

Een trap krijgt een tweede leven dankzij een mooie traploper. Wens je meer informatie over de traplopers die Tapiroe speciaal op maat maakt voor elk type trap? Contacteer ons dan op het nummer 016/55 15 15 of spring binnen in onze tapijtenspeciaalzaak in Aarschot waar onze klanten ook meteen de verschillende soorten tapijt kunnen zien en voelen. Heb je je keuze gemaakt uit ons brede aanbod? Dan komt Tapiroe de trap bij je thuis opmeten, en kunnen we hem bekleden met een zacht tapijtje! Voor goed geplaatste mooie traplopers zit men dus goed bij Tapiroe.