Tapijten met diverse looks

Moderne interieurs die nog een final touch nodig hebben. Een klassiek tapijt dat perfect in de woonkamer past. Of design tapijten die indruk maken met hun ontwerp. Tapiroe heeft goed nieuws, want in ons ruime assortiment vind je diverse kwaliteitsvolle merken terug die tapijten aanbieden met uiteenlopende uitstralingen.

Moderne tapijten

Ben je wel te vinden voor een mooi tapijt dat getuigt van een strakke look? Dan stelt Tapiroe moderne tapijten van diverse merken voor. De merken Ligne Pure, Brink & Campman, Loook en BIC combineren bijvoorbeeld de beste kwaliteit met traditioneel vakmanschap en stijlvolle ontwerpen. Creativiteit en verbeelding krijgen bij deze merken vorm in knappe, moderne tapijten die in elke interieurstijl passen. Ook bij het merk Angelo dragen ze creativiteit hoog in het vaandel. Op vlak van moderne tapijten vindt men bij Tapiroe dus zeker wat men zoekt.

Op vlak van moderne tapijten vindt men bij Tapiroe zeker wat men zoekt.
Origineel, creatief, uniek, …: zo kan men onze design tapijten omschrijven.

Design tapijten

Origineel, creatief, uniek, …: zo kan men onze design tapijten omschrijven. Ze leunen dicht aan bij de moderne tapijten qua uitstraling, maar zijn toch net dat tikkeltje anders. Het tapijtenmerk Thibault Van Renne hoort hier dan ook volledig thuis met de prachtige kleur- en materiaalcombinaties. ‘Aiming for legendary’ en ‘fashion for floors’ is wat dit merk wil bereiken, en daar slagen ze absoluut in met hun design tapijten. Met een tapijt van JoV in huis maakt men echter ook een goede keuze. De design tapijten van JoV zijn naar eigen zeggen ‘niet enkel een opvulling van een ruimte, maar een samensmelting van smaak en karakter, een weerspiegeling van uzelf’. Overtuigd? Bij Tapiroe bieden we verder ook design tapijten aan van het merk Casalis, dat functionaliteit, kunstzinnigheid en innovatie centraal plaatst. Het tijdloze ontwerp van deze knappe tapijten veroveren ongetwijfeld vele harten.

Klassieke tapijten

Wanneer men gewonnen is voor klassieke oosterse motieven en prints, dan heeft Tapiroe ook daarvoor een uitgebreid aanbod aan tapijten klaar liggen. Werken de toegankelijke schoonheid, de elegantie en het comfort van de vintage tapijten van Louis De Poortere bijvoorbeeld wel overtuigend? Of trekt een tapijt van Osta Carpets meer de aandacht, een tapijt dat exclusiviteit en ‘timeless creativity’ uitstraalt? Kom langs in de winkel en laat je bekoren door de klassieke, handgeknoopte tapijten in ons aanbod.

 

Mooie kwaliteitsvolle tapijten

Alle tapijten die we bij Tapiroe verkopen, garanderen een uitstekende kwaliteit en een perfecte match van materiaal, kleur, vorm en design. Nu hoef je alleen nog de ideale look te vinden in ons brede gamma aan tapijten en je bent klaar om die laatste toets van perfectie in huis te brengen.

Mooie kwaliteitsvolle tapijten.