Tapijten als meerwaarde voor je huis

Een mooi tapijt op maat, vast tapijt, oosterse tapijten, een wollen tapijt…: bij Tapiroe komt men ogen te kort om de diversiteit aan tapijten allemaal te ontdekken. We zetten de mogelijkheden en troeven van tapijten nog even op een rijtje…

Tapijten brengen sfeer

Tapijten, modern of klassiek, opvallend of subtiel: ze scheppen altijd en overal meteen een gezellige atmosfeer. En het leuke ervan is dat de klant zelf die sfeer kan bepalen, door een keuze te maken uit het ruime assortiment aan kleuren, motieven en stijlen. Ben je wel een durver? Probeer dan eens verschillende stijlen door elkaar te mixen, zoals een modern interieur met een klassiek tapijt of omgekeerd. Je zal ervan versteld staan wat de impact van tapijten is op een interieur. Ze brengen niet enkel sfeer, maar zorgen ook voor die persoonlijke toets en een warme basis. Laat je inspireren door de diverse soorten tapijten die we aanbieden in de tapijtenspeciaalzaak van Tapiroe!

Tapijten brengen sfeer.

Tapijten zijn niet alleen zacht…

Een tapijt is zacht en fijn om op te lopen, maar er is meer dan dat… Wist je bijvoorbeeld dat tapijten ook een geluiddempend effect hebben? Dat zorgt meteen voor een aangenamere sfeer binnenshuis, vooral in de koele en strakke interieurs die vandaag de dag zo populair zijn. In zulke interieurs, en ook alle andere, is een tapijt een ideale oplossing voor een betere akoestiek. Daarnaast helpen tapijten de ruimte ook warm te houden, aangezien een tapijt een soort van thermisch isolatiemateriaal is. Interessant, niet? Bovendien vangen tapijten stof op en staan ze zo mee in voor een betere luchtkwaliteit in huis.

Tapijten uitproberen bij je thuis.

Tapijten uitproberen bij je thuis

Heb je een eerste selectie tapijten gemaakt, dan biedt Tapiroe nog een extra service aan haar klanten. We maken het namelijk mogelijk voor de klanten om de gekozen tapijten mee naar huis te nemen om daadwerkelijk uit te testen of het tapijt goed in het interieur past. Het is ook altijd mogelijk dat Tapiroe de geselecteerde tapijten meebrengt bij een persoonlijk bezoek. Ziet het geheel er mooi uit? Of denk je dat er andere tapijten beter samengaan met het interieur? Omdat het belangrijk is om tapijten eerst in het interieur te zien alvorens over te gaan tot de aankoop ervan, geniet men bij Tapiroe van deze exclusieve service. Aan de wensen en tevredenheid van onze klanten hechten we immers veel belang.

 

Een gezellig huis met de juiste tapijten

Men heeft net gebouwd, alles staat in het huis, maar de tapijten ontbreken nog. Of men woont al een tijdje in een huis of appartement, maar men is wat uitgekeken op het tapijt dat er ligt. Maak je geen zorgen! In de tapijtenspeciaalzaak van Tapiroe in Aarschot kan je tussen 1001 verschillende soorten tapijten snuffelen, en daarna je favoriet mee naar huis nemen. Tapiroe heet je welkom!